Dotknij to miejsce, celem wycofania haseł wszystkich profili użytkowników o niższych uprawnieniach (niż aktualnie wybrane). Postawione będzie pytanie upewniające.
Potwierdź to pytanie upewniające. Hasła zostaną wycofanie.