Dotknij potrzebne zamówienie
na liście pamięci zamówień.
Usuń wybrane zamówienie.
Postawione będzie pytanie upewniające.
Potwierdź to pytanie upewniające. Zamówienie jest usuwane z pamięci zamówień.