Niezamierzonemu usunięciu istniejącego zamó-
wienia zapobiega postawienie pytania upewniającego!

Wybrane zamówienie jest usuwane tylko z listy zamówień. Jeśli zostało ono wprowadzone do pamięci zamówień, pozostaje tam zachowane.