Dotknij to miejsce, celem potwierdzenia jednego lub kilku wybranych wpisów.
Dotknij to miejsce, celem wybrania jednego lub kilku potwierdzonych wpisów (równoczesne usunięcie wpisów jest możliwe).
Usuń wybrane i potwierdzone wpisy.
Alternatywnie:
Dotknij to miejsce, celem potwierdzenia wszystkich wpisów znajdujących się na liście.
Usuń wszystkie potwierdzone wpisy.