Stiskněte požadovanou zakázku
v seznamu paměti zakázek.
Vymažte zvolenou zakázku.
Zobrazí se bezpečnostní dotaz.
Potvrďte bezpečnostní dotaz. Zakázka se vymaže z paměti zakázek.